Alla inlägg den 11 maj 2010

Av sannitrallarn - 11 maj 2010 19:12

hahaha!! jossisnuff hade tydligen våldgästat mallibralls blogg idag och skrivit ett inlägg om våra olika personligheter! blev tvungen att lägga in hennes beskrivning av mig, så jävla klockrent!! hihi :) här kommer den iaf, made by jossisnuff:


Sannitrall-  Hon gillar att låta oss andra vänta medans hon sakta med säkert bland annat plattar håret eller letar mobilen, som förövrigt alltid redan ligger i handväskan. Och när hon ska ha mens så vet vi andra det minst 2 veckor i förväg. Det finns också risk att sanna blir oförståeligt sugen på en viss grej när hon fått i sig en kvarting, och man borde hålla koll på vart hon sätter sina händer.


läs allas personbeskrivningar på mallis blogg: mallibrall.bloggplatsen.se :D :D

Av sannitrallarn - 11 maj 2010 19:00

kollade just på termometern som sitter utanför fönstret och det är 25 (?!) grader i solen! så grymt skönt att sommaren är på väg :D det enda negativa är att alla fula baggar, myror och annat äckligt vaknar till liv.. det hade man faktiskt klarat sig utan :P

Av sannitrallarn - 11 maj 2010 12:14

nu äre hårt arbete som gäller för sannitrall och mallibrall! ska göra en marknads- och säljplan inom marknadsföringskursen som ska lämnas in och redovisas nästa vecka.. känns duktigt att vi för en gångs skull tar tag i saken i tid annars brukar de oftast bli sista minuten plugg!

ringde aldrig ångestsamtalet igår men jag skickade iväg ett ångestsms imorse vilket gav positiv respons!! det gillas stenhårt! 


   

Ovido - Quiz & Flashcards