Alla inlägg under juli 2009

Av sannitrallarn - 9 juli 2009 01:57

nyss hemkommen från kramm, å jaa vad ska man säga? stripsen och dippen på ullas va fan i mig bästa grejen på hela kvällen, höhö ;P drömde nå jävluskt sjukt inatt.. såg på michael jacksons minnesstund igår med malli och elin och det resulterade i en sjuk jävla dröm, haha. såhär varne: jag och michael va tajta vänner och vi skulle bada i hans pool. han tog sats från trampolinen och hoppade ner i poolen MEN han gjorde ett "näsplask" som han så fint uttryckte det i drömmen.. haha. i nästa sekund så blödde han otroligt mkt från näsan och helt plötsligt plockade han bort näsan och gav den till mig i panik, med tanke på all paparazzi som samlades runt poolen. - swimm sanna, SWIMM! skrek han sedan och jag simmade iväg under vattnet med michael jacksons näsa i högsta hugg! ungefär så såg hela drömmen ut, jag simmade under vattnet med hans näsa och med paparazzin som drog mig i fötterna, hahaha! :) lite sjukt, eller va säger ni?!

nää, imorrn blir det verkligen lugnt.. va inte menignen att jag skulle ut nått ikväll men kunde jag stå emot? NEPP! :P så nu ska jag gå och lägga mig och sova av mig ruset så vaknar jag förhoppningsvis  pigg och rask imorrn bitti =)

BLÖTPÖSSAAA från sanni!!

Av sannitrallarn - 7 juli 2009 17:18

vilket sugit väder det är ute!! det har typ ösregnat hela dagen och jag har blivit blek igen.. SUCK! hade ju fått en hel del färg efter förran veckan då det va kanonväder men det försvann lika snabbt igen, men jag få väl ta igen det på solariet ist ;)

idag har jag och syrran hämtat ut bussbiljetterna till sthlm! wheeey :D skulle ju iväg och springa nu i eftermiddag när jag kom hem men jag hann springa typ 1 km sedan fick jag lov å vända eftersom jag va helt dyngsur, kände mig lite som rocky när jag sprang medan regnet öste ner över mig.. surviorn vettni ;P höhö. nu känns allt lite bättre efter en varm dusch och lite mat i maggen. ikväll drar vi till malli i ullånger och fortsätter på OC-maratonet, bli mysigt det! :) men nu ska jag dra ner på närköp och köpa liet fikabröd till mamsen. vi höööörs! pusspusspusspussssssss

Av sannitrallarn - 7 juli 2009 00:06

det blev ingen vinst på bingon ikväll, inte så ovanligt när det gäller mig deppat nog. känns som om lite extra pengar inte skulle sitta fel nu när man drar till sthlm om 6 dagar, men men.. jag klarar mig ändå! :) längtar så grymt mkt efter känslan av storstadsvimlet, kommer bli BÄST! ska bli skönt att komma ifrån norrland ett tag nu med tanke på allt som hänt, men som dom säger: what doesn´t kill you makes you stronger! kan inte göra annat än att gå vidare i livet, även om varje steg känns blytungt ibland.

ikväll blev det tvmys, morötter, gurka och dipp med syrran på hg.. blir nog kvar här tills imorrn eftersom vi måste hämta ut bussbiljetterna :)

vi hörs! POSSPOSS /sannisen

Av sannitrallarn - 6 juli 2009 14:12

nu är jag vaken igen, det blev inge lastbilsåkande ändå.. marcus hade försovit sig så han hann inte hämta upp oss innan han åkte. men men, sånt händer :) nu blire buss till kramfors ist om en timme, ska in och köpa allergipiller och sedan ikväll blire bilbingo med maddisen :) ska vinna högsta vinsten!!

vi hörs! TUUUT TUUUT!! :)

Av sannitrallarn - 5 juli 2009 02:06

jaha, här sitter jag kl 2 och känner mig fortfarande inte ett dugg trött.. verkar som om john blund håller sig borta nu på somrarna! men jag har bara mig själv att skylla.. klev upp för exakt 12 timmar sedan, alltså kl 10 över 2 idag så det är inte så konstigt att jag sitter här och ugglar. det va skönt att sova i min egen säng inatt, har ju sovit i kramfors från tisdag till fredag sedan en natt i ullånger hos mallibrallarn. :) dom två kommande dagarna och natten imellan kommer att tillbringas i marcus lastbil med syrran där det finns EN säng, haha! så den får vi slåss om :P

idag har jag:

  • ätit lasagne, mums!
  • varit ute och gått en mil med syrran
  • slukat en massa smultron
  • sett en död ormbäbis :O
  • blivit skrämd av en fågel och en tutande bil
  • toppat håret
  • slingat elins hår
  • lagt in låtar på mp4an
  • bråkat med mamma om snusen
  • spelat supermario med syrran :P

idag borde jag ha:

  • städat rummet och tvättat
  • städat rummet och tvättat
  • städat rummet och tvättat

men vem orkar med sånt, skulle vara den hurtige mallibrall då ;) haha

nääää, nu får jag ge mig. marcus kommer och hämtar oss om typ 2 timmar så det kanske är bäst att ringa john blund så han får komma och trycka ner mig i sängen! men vi hörs :)

PÖSSSSS!



 

Av sannitrallarn - 4 juli 2009 15:11

nu har vi bokat en 9-bäddars villa till yran, kommer bli så grymt jävla kul!! wöhööö :D sedan drar vi snart till sthlm också, om typ en vecka så sitter vi på bussen på väg till stöckhölm vilket också kommer bli underbaaart! JAG ÄLSKAR SOMMARN!!!!!! ikväll drar jag, malli och pella på bio i härnta och efter bion blire nog bittens ;) mycket som händer nu framöver :)

hörs! PUSSSSSSS

Ovido - Quiz & Flashcards